1. INTRODUCTIE

Fravo-Verhuur waardeert uw vertrouwen en samenwerking.  Fravo-verhuur is een verhuurbedrijf in koel- en vriesunits. Lees aub onze Privacy Policy goed door zodat u kunt zien wat we met uw gegevens doen. We gebruiken alleen uw gegevens om onze diensten op de website goed aan te kunnen bieden, om offertes te kunnen maken of om uw vragen te kunnen beantwoorden. We leveren niets van deze informatie en/of gegevens aan derden.

2. DATA COLLECTED
DATA OPSLAG LOCATIE

We zijn een bedrijf uit Goirle, gevestigd onder de naam FRAVO-verhuur. Onze server is gehost bij STRATO. Hier worden volgends de hoogst geldende normen de gegevens veilig opgeslagen.

COMMENTS

Wanneer u opmerkingen achterlaat op de website, verzamelen we de gegevens die worden weergegeven in het opmerkingenformulier, en ook het IP-adres en de reeks van de browser user-agent om spamdetectie te helpen.

CONTACT FORMULIER

Informatie die wordt verstrekt via het contactformulier op onze site, wordt verzonden naar onze bedrijfsmail, gehost door STRATO. STRATO houdt zich aan het EU / VS “Privacy Shield” -beleid.

Deze inzendingen worden alleen bewaard voor klantenservice doeleinden en worden nooit gebruikt voor marketingdoeleinden of gedeeld met derden.

GOOGLE ANALYTICS

We gebruiken Google Analytics op onze site voor anonieme rapportage van sitegebruik. Er worden dus geen gepersonaliseerde gegevens opgeslagen. Als u zich wilt afmelden voor Google Analytics dat uw gedrag op onze website volgt, gebruik dan deze link: Google Analytics Opt-out.