Leveringsgebied

Fravo Verhuur heeft het transport in eigen beheer. Daardoor zijn we zeer flexibel en kunnen we snel een passende oplossing voor u regelen. Zo houden we de lijntjes kort en de service optimaal!

maatwerk

Haal- en brengservice door heel Nederland

Fravo verhuur kan door heel het land koel- en vriescellen leveren. Hieraan zijn transportkosten verbonden. Deze kosten zijn van diverse factoren afhankelijk. Ook hierin leveren we maatwerk, want we denken graag met u mee. Na het vrijblijvend invullen van de offerte, sturen we u de kosten door.

Fravo in beeld

Koelcellen bij het Vrijthof

Fravo Verhuur heeft eigen aanhangwagens en heftrucks. We kunnen daardoor een full-service aanbieden. Bij het leveren van 10 koelcellen bij het Vrijthof was er een prima samenwerking met de organisatie. Hiernaast ziet u een filmpje waarin de samenwerking goed te zien is!

12 kranen met aparte manometers

Ideaal voor speciaal bier. De tapcontainer biedt ruimte aan de opslag van 80 x 20 liter fusten.

Heftruck

We plaatsen de mobiele tapcontainer/-koelcel op locatie met onze heftruck. Daardoor kunnen we deze ook in een tent of binnenruimte plaatsen.

koelen en tappen

Mobiele tap-/koelcel

Wilt u een tapcontainer/tapkoelcel huren voor een feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant? Dan bent u bij Fravo Verhuur aan het juiste adres!
Door het gebruik van een tapcontainer/tapkoelcel kan het bier op een goede en juiste manier gekoeld worden en zijn er voldoende kranen (12 stuks) om allerlei biersoorten te kunnen tappen.

Fravo brengt de tapcontainer/tapkoelcel bij u op locatie en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service.