Vriesaanhangwagen
Vriesaanhangwagen

Wilt u een vrieshangwagen huren voor feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant of heeft u met spoed een vriesaanhangwagen nodig omdat u problemen heeft met uw huidige vriescapaciteit? Dan bent u bij Fravo aan het juiste adres! Door het gebruik van een vriesaanhangwagen kan alles op een goede en juiste manier bevroren worden. Fravo brengt de vriesaanhangwagen bij u aan huis en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service.

Extra capaciteit

Het kan voorkomen dat u op bepaalde periodes in het jaar niet genoeg hebt aan uw eigen capaciteit van koeling, bijvoorbeeld tijdens evenementen of feestdagen. Wij hebben dan de mogelijkheden om extra koeling bij u te plaatsen. Fravo beschikt over diverse modellen koelaanhangers en -vriezers en mobiele koelcellen uit te breiden met koelkast en koelkist op trolley.

Vriesaanhangwagen huren met spoed

Wilt u met spoed een vriesaanhangwagen huren omdat uw huidige vriezer het bijvoorbeeld begeven heeft of heeft u een ander dringend vriesprobleem? Bel dan direct 06-531 340 58 en dan proberen we uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prijs voor de huur van een vriesaanhangwagen

De prijs voor een vriesaanhangwagen huren is afhankelijk van meerdere factoren. Het ligt aan het type vriesaanhanger dat u wilt huren, hoe lang deze huurperiode is en waar de vriesaanhangwagen komt te staan/bezorgd moet worden.Heeft u interesse in het huren van een vriesaanhangwagen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Vrieshangwagen