Mobiele Koelcel
Koelcel

Wilt u een koelcel huren voor feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant of heeft u met spoed een koelcel nodig omdat u problemen heeft met uw huidige koelcapaciteit? Dan bent u bij Fravo aan het juiste adres! Door het gebruik van een koelcel kan de drank en/of de etenswaren op een goede en juiste manier gekoeld worden. Fravo brengt de koelcel bij u aan huis en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service.

Extra capaciteit

Het kan voorkomen dat u op bepaalde periodes in het jaar niet genoeg hebt aan uw eigen capaciteit van koeling, bijvoorbeeld tijdens evenementen of feestdagen. Wij hebben dan de mogelijkheden om extra koeling bij u te plaatsen. Fravo beschikt over diverse modellen koelaanhangers en -vriezers en mobiele koelcellen uit te breiden met koelkast en koelkist op trolley.

Koelcel huren met spoed

Wilt u met spoed een koelaanhangwagen huren omdat uw huidige koeling het bijvoorbeeld begeven heeft of heeft u een ander dringend koelprobleem? Bel dan direct 06-531 340 58 en dan proberen we uw probleem zo spoedig mogelijk

Prijs voor de huur van een koelcel

De prijs voor een koelcel huren is afhankelijk van meerdere factoren. Het ligt aan het type koelceldat u wilt huren, hoe lang deze huurperiode is en waar de koeling komt te staan/bezorgd moet worden. Heeft u interesse in het huren van een koelcel? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Mobiele Koelcel