Mobiele tapcontainer / tapkoelcel 12 kranen
tapcontainer/tapkoelcel

Wilt u een tapcontainer/tapkoelcel huren voor feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant of heeft u met spoed een tapcontainer/tapkoelcel nodig omdat u problemen heeft met uw huidige capaciteit voor tap en koeling? Dan bent u bij Fravo aan het juiste adres! Door het gebruik van een tapcontainer/koelcel kan de drank en/of de etenswaren op een goede en juiste manier gekoeld worden en zijn er voldoende kranen (12 stuks) om allerlei biersoorten te kunnen tappen. Fravo brengt de tap-/koelcel bij u op locatie en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service. Bekijk alle specifiacties of reserveer de mobiele tapcontainer/tapkoelcel

Extra capaciteit met 12 kranen

Het kan voorkomen dat u op bepaalde periodes in het jaar niet genoeg hebt aan uw eigen capaciteit van tappen en koeling, bijvoorbeeld tijdens evenementen of feestdagen. Wij hebben dan de mogelijkheden om extra koeling bij u te plaatsen. Fravo beschikt over diverse modellen koelaanhangers en -vriezers en mobiele koelcellen uit te breiden met koelkast en koelkist op trolley.

Tapcontainer/tapkoelcel huren met spoed

Wilt u met spoed een tapcontainer/tapkoelcel huren omdat uw huidige koeling het bijvoorbeeld begeven heeft of heeft u een ander dringend koelprobleem? Bel dan direct 06-531 340 58 en dan proberen we uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prijs voor de huur van een tapcontainer/tapkoelcel

De prijs is op aanvraag. Heeft u interesse in het huren van een tapcontainer/tapkoelcel? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Mobiele tap-/koelcel