Koelkast

Koelkast op trolley

De koelkasten en koel(vries)kisten zijn alleen te huren in combinatie met koelcellen en/of koelaanhangers, of bij meerdere aantallen.

Wilt u koelkasten op trolleys huren voor feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant of heeft u met spoed koelkasten op trolley nodig omdat u problemen heeft met uw huidige koelcapaciteit? Dan bent u bij Fravo aan het juiste adres! Door het gebruik van een koelkast op trolley kan de drank en/of de etenswaren op een goede en juiste manier gekoeld worden. Fravo brengt de koelkasten op trolleys bij u aan huis en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service.

Deze koelkast heeft een inhoud van 350 Liter. Hierdoor is deze koeling voor diverse diensten geschikt. Deze koeling heeft veel ruimte. De rekken in de koeling zijn uitneembaar en dus aan te passen naar een gewenste hoogte of aantallen. Je kunt de koeling dus zelf indelen, naar jouw eigen benodigdheden.

Eigenschappen: geschikt 545 blikjes (330ml)
Inhoud: 380 liter Inclusief: 5 roosters Verrijdbaar op trolley

Extra capaciteit

Het kan voorkomen dat u op bepaalde periodes in het jaar niet genoeg hebt aan uw eigen capaciteit van koeling, bijvoorbeeld tijdens evenementen of feestdagen. Wij hebben dan de mogelijkheden om extra koeling bij u te plaatsen. Fravo beschikt over diverse modellen koelaanhangers en -vriezers en mobiele koelcellen uit te breiden met koelkast en koelkist op trolley.

Prijs voor de huur van een koelkast op trolley

De koelkasten en koel(vries)kisten zijn alleen te huren in combinatie met koelcellen en/of koelaanhangers, of bij meerdere aantallen. De prijs voor een koelkast op trolley huren is afhankelijk van meerdere factoren.  Het ligt aan het type koelkast op trolley dat u wilt huren, hoe lang deze huurperiode is en waar de koeling komt te staan/bezorgd moet worden. Heeft u interesse in het huren van een koelkast op trolley? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Koelkast

nl_NLDutch