Koel(vries)kist bovenlader
Koel(vries)kist bovenlader op trolley

De koelkasten en koel(vries)kisten zijn alleen te huren in combinatie met koelcellen en/of koelaanhangers, of bij meerdere aantallen.

Wilt u koel(vries)kisten bovenlader op trolley huren voor feest, evenement, festival, bedrijfsfeest, cateringbedrijf of restaurant of heeft u met spoed Koelkisten bovenlader op trolley nodig omdat u problemen heeft met uw huidige koelcapaciteit? Dan bent u bij Fravo aan het juiste adres! Door het gebruik van een Koelkist bovenlader op trolley kan de drank en/of de etenswaren op een goede en juiste manier gekoeld worden. Fravo brengt de Koelkisten bovenlader op trolley bij u aan huis en haalt deze na de verhuurperiode ook weer op. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar mochten er vragen of een probleem zijn. Op deze manier heeft u Fravo’s maximale service.

Extra capaciteit

Het kan voorkomen dat u op bepaalde periodes in het jaar niet genoeg hebt aan uw eigen capaciteit van koeling, bijvoorbeeld tijdens evenementen of feestdagen. Wij hebben dan de mogelijkheden om extra koeling bij u te plaatsen. Fravo beschikt over diverse modellen koelaanhangers en -vriezers en mobiele koelcellen uit te breiden met koelkast en koelkist op trolley.

Prijs voor de huur van een Koelkist bovenlader op trolley

De koelkasten en koel(vries)kisten zijn alleen te huren in combinatie met koelcellen en/of koelaanhangers, of bij meerdere aantallen. De prijs voor een Koelkist bovenlader op trolley huren is afhankelijk van meerdere factoren. Het ligt aan het type Koelkist bovenlader op trolley dat u wilt huren, hoe lang deze huurperiode is en waar de koeling komt te staan/bezorgd moet worden. Heeft u interesse in het huren van een Koelkist bovenlader op trolley? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem ontact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Koel(vries)kist