Nieuw; mobiele tapcontainer/tapkoelcel

Nieuw; mobiele tapcontainer/tapkoelcel

Nieuw bij Fravo Verhuur zijn de sfeervolle mobiele tapcontainers / tapkoelcellen / tapwagen / kraftbiertap met 12 tapkranen, ideaal voor speciaal bier. De tapcontainer biedt ruimte aan de opslag van 80 x 20 liter fusten, heeft een lage instap wat het ideaal maakt voor fusten bier. De tapcontainer/tapkoelcel wordt op locatie geleverd en opgehaald. We

Read more

Extra koeling voor Cateraar

Extra koeling voor Cateraar

Fravo-verhuur heeft een mooie ondersteuning aan kunnen bieden aan een cateraar in Tilburg tijdens deze Feestdagen. Op deze manier konden alle gerechten ideaal voorbereidt worden, waarna deze direct gekoeld konden blijven tot aan het serveren. Ook voor de rest van deze feestmaand verziet Fravo-verhuur in extra koelmogelijkheden aan diverse bedrijven om hun schotels, pakketten e.d.

Read more

Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment

Vanaf december hebben we koelkasten en koel(vries)kist bovenladers in ons assortiment. Deze zijn te huren in combinatie met mobiele koelcellen of koelaanhangwagens of in grotere aantal. Ideaal voor feesten, partijen of tijdens een evenement om drank, ijs en eten koel te houden. De koelingen staan op een trolley wat het extra gemakkelijk maakt in gebruik.

Read more